Fellestur til Ulriken med toppsponsor Multiconsult

Vi inviterer alle til å bli med på gratis fellestur til Ulriken søndag 16.juni! Åpen for alle som ønsker å bli med, uansett om man er deltaker på Ti på Topp eller ikke. Tempoet tilpasses, så her kan både barn, voksne og besteforeldre bli med!

Deltakerbilde: Silje Marie Vasstein

Deltakerbilde: Silje Marie Vasstein

 

Ti på Topp Bergen inviterer til gratis fellestur til Ulriken søndag 16.juni kl. 11! Turen er åpen for alle som ønsker å være med, også om du ikke deltar i Ti på Topp. Vi kommer til å tilpasse tempoet underveis, så her kan både barn, voksne og besteforeldre bli med :)

Vi møtes ved den tidligere turparkeringen like ovenfor Montana, rett der turveien starter. Her vil alle få utlevert flotte Ti på Topp-sitteunderlag som er perfekt å ha med seg i sekken på turen! Vi går samlet i passe tempo opp de nye sherpatrappene Oppstemte til Ulriksmasten. Om vi er mange på tur deler vi oss gjerne i litt mindre grupper ut fra tempo. Når alle er kommet på toppen blir det felles lunsj i solen, så husk å ta med niste. Det vil også bli mulighet for å bli med på en liten quiz eller utfolde seg i klatrestativene før vi setter kursen ned igjen, denne gangen via Korketrekkeren ca kl. 13.30.

 

Les alt om turen og få løpende oppdateringer i Facebookarrangementet vårt. 

 

Vi håper du blir med oss på tur :)

 

 

Tilbake til hovedside