Vi satser på familievennlige turer!

Vi ønsker å få med flere barnefamilier i Ti på Topp Bergen og satser derfor i år ekstra på familievennlige turer! Turene vil være enkle og akkurat passe utfordrende for små bein.

Flere av årets turmål er spesielt utvalgt for barnefamilien. Turene varierer i lengde, men vil være enkle i vanskelighetsgrad og derfor passe ekstra godt for de små. Noen av turene er litt mer utfordrende og passer spesielt godt for de litt eldre barna.

Vi oppfordrer alle familier som ønsker å delta til å melde seg på i familieklassen. Da kan både barn med og uten egen mobil være på samme lag som resten av familien. Barn som har egen mobil melder seg selv på via nettsiden eller appen i familieklassen, mens barn uten egen mobil registreres under en av foreldrene. Da kan mor eller far enkelt registrere turen på vegne av seg selv og barna i en håndvending i appen. Veldig enkelt og greit! Barn med egen mobil betaler kr. 200,- slik som vanlige deltakere, mens barn uten egen mobil koster kr. 50,-. Barn opptil 10 år får deltakerpremie når de har besøkt 7 ulike turmål, mens barn fra 11 år og oppover må besøke 10 ulike turmål for å få premie, akkurat slik som foreldrene.

 

God tur! Håper vi ser mange små og store barn på årets turmål!

 

Påmelding i familieklassen finner du her: http://bergen.tipåtopp.no/pamelding 

 

Vinjar Lunde på toppen av Løvstakken, et av Ti på Topp-turmålene i 2018.

Vinjar Lunde på toppen av Løvstakken, et av Ti på Topp-turmålene i 2019. Foto: Katrine Lunde.

Tilbake til hovedside