Ingen turmål i 2019?

Lurer du på hvorfor det ikke er noen turmål i 2019 enda? Slapp av, de kommer snart :) Les mer her.

Løvstakken. Foto: Katrine Nilsen

Løvstakken. Foto: Katrine Nilsen

 

Planleggingen av Ti på Topp Bergen 2019 er godt i gang og noen turmål er allerde klare, mens noen jobbes det enda litt med. Turmålene for 2019 vil bli annonsert en etter en både i appen og på nettsiden, samt på vår facebookside https://www.facebook.com/tipaatopp.no/ fra 1.desember i år og frem til påsken 2019. I mellomtiden har vi åpnet påmeldingen slik at du kan melde deg på kommende Ti på Topp-sesongen allerede nå og kanskje gi det i julegave til noen du er glad i :)

Noe kan vi likevel røpe om turmålene for 2019. Det vil bli totalt 17 eller 18 turmål og etter tilbakemelding fra dere vil det kun bli turer innenfor Bergen Kommune. Vi kommer til å beholde noen av årets turmål (vil du påvirke hvilke, klikk her) og så kommer det mange nye :) Som sagt er det enda noen turmål som ikke er bestemt, så har du forslag til nye turmål kan du tipse oss her eller via e-post hordaland@bedriftsidrett.no, så kanskje en av dine turmål blir med i Ti på Topp Bergen 2019.

Så enn så lenge kan du glede deg til 1.desember, når det første turmålet i 2019-utgaven av Ti på Topp Bergen offentliggjøres. 

 

  

 

 

Tilbake til hovedside