Toppsponsorer

Våre toppsponsorer i Ti på Topp Bergen 2021

En stor takk til våre tre toppsponsorer i 2021!

 

 Toppsponsor for Ulriken (645 moh)

"Sweco har bærekraft i fokus i alle prosjekter. Derfor er Ti På Topp et fint initiativ for våre ansatte til å komme seg ut i naturen som vi ønsker å ta vare på. Ti på Topp bidrar også til sosialt samhold i disse spesielle tider, ved at man kan gå på en tur sammen med kollegaer." 

 

Toppsponsor for Hordnesskogen (48) 

 "Dette turmålet er naturlig nok sponset av BIR, da deres energianlegg er nærmeste nabo til Hordnesskogen. I en årrekke ble avfallet til bergenserne deponert på den gamle fyllplassen i Rådalen like ved. Det er derfor svært passende at BIR har valgt å være toppsponsor for dette tumålet. Medarbeidere hos BIR bruker Hordnesskogen både til trening og rekreasjon, siden det ligger nær arbeidsplassen. I tillegg bør det nevnes at idrettslaget Bjarg er også en nabo av energianlegget, og BIR er en av sponsorene til deres Bjargakademi (fotball)."

 

 

Toppsponsor for Smøråsfjellet (278 moh)

 "Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgiving. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Ved hjelp av rundt 3000 dyktige medarbeidere tilbyr selskapet multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt."

 

 

 

Tilbake til hovedside